De zakelijke wasserij van het Noorden

Wasserij Wassepoester is de wasserij voor hotels, restaurants en groepsaccomodaties. Wij leveren hoge kwaliteit gecombineerd met een gepaste service.

Verzamelen

Wij leveren bakken waarin u eenvoudig uw was kunt verzamelen.

Afhalen

Deze bakken zullen op een afgesproken tijdstip door ons worden gehaald.

Wassen

Vervolgens wordt uw was met veel aandacht behandeld. 

Afleveren

Ten slotte vouwen we het op en krijgt u weer bakken met schone was terug.

Geen gedoe, gewoon goed gewassen

Wij houden het eenvoudig, gewoon goed gewassen.

Hoge kwaliteit

Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan uw was. Doordat wij kleinschalig werken wordt uw was bij binnenkomst  zorgvuldig gecontroleerd en gesorteerd. U hoeft uw was niet te merken.

Flexibel

Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en zijn discreet in ons werk. Uw was wordt altijd individueel gewassen waardoor wij het beste resultaat kunnen behalen en de kans op  kwijtraken van was feitelijk onmogelijk is. Wij houden ons aan het motto; “Doe wat je zegt, zeg wat je doet”.

Volledige service

Wij halen uw verzamelde was op. Daarna wordt het gecheckt en behandelen wij dit op gepaste wijze. Vervolgens verpakken wij het in de door ons geleverde afgesloten bakken.

Betrouwbaar

Wij houden ons aan het motto: doe wat je zegt, zeg wat je doet. Daarnaast staan wij garant voor goede service, kwaliteit en prijsverhouding.

Haal en breng service

Wij hebben een eigen haal en bezorgservice

Uw was wordt in overleg met u gehaald en/of retour gebracht. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. In het dorp Diever is onze bezorgdienst gratis. Voor de overige dorpen hanteren wij  een km prijs van 0.29 cent per kilometer per bezoek aan uw adres.

Zo gaat dat

De routes als volgt ingedeeld;

Maandag halen is donderdag retour en vise versa.
Dinsdag halen is vrijdag retour en vise versa

In het hoogseizoen maken wij incidenteel gebruik van de mogelijkheid om ook de woensdag-zaterdag als route in te plannen.

Wanneer u zelf wilt aanleveren is dat ook mogelijk. Onze achteringang vindt u aan de Ten Darperweg th van hm paaltje 13.1.

Uw was wordt in bakken vervoerd met onze bus

Ontdek ook uw mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan om erachter te komen wat uw mogelijkheden zijn. 

informatie

Copyright © Wassepoester 2020.

TOP